-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Prima samenwerking met Pumbo

Vorige maand heb ik weer een levensverhaal afgeleverd,  en voor de vierde keer heeft Pumbo er een fraai boek van gemaakt. Ook nu is de samenwerking met Pumbo me uitstekend bevallen. Pumbo werkt en communiceert goed en snel en dat was vooral nu heel welkom. Mijn klant zou namelijk half oktober 98 worden en op zijn verjaardag wilde hij dertig boeken aan zijn kinderen en kleinkinderen uitdelen.

De tijd was krap, maar Pumbo heeft er alles aan gegaan om de boeken op tijd af te krijgen. Dat is gelukt. De boeken zijn zelfs nog een dag eerder dan gepland verzonden en waren mooi op tijd bij mijn klant, die toch wat nerveus begin te worden, binnen. Hij was erg blij met het resultaat. En ik niet minder. Ik werk nu aan een nieuw levensverhaal en natuurlijk klop ik straks weer bij Pumbo aan.

Wil je ook een boek uitgeven? Kijk dan eens wat Pumbo voor je kan betekenen:


0 Reacties op Prima samenwerking met Pumbo:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint