-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Noodwoning

Zit te denken: wat als het niet lukt? Wat als ik op 29 juni, als het huis officieel van eigenaar wisselt, zelf nog geen onderdak heb? Toch maar even wat alternatieven op een rijtje zetten.

Een goedkoop hotelletje dicht bij mijn werk in Hilversum misschien? Scheelt wel een hoop reistijd, want normaalgesproken reis ik dagelijks tweemaal anderhalf uur met de trein – of langer, als een van mijn sprinters weer eens tegen een passant botst die het (l)even niet meer ziet zitten.

Intrekken bij mijn oude moeder. Heel gezellig, en dan kunnen we vanaf donderdag samen naar de WK-wedstrijden kijken. maar de woning is nét even te krap voor twee personen.

Een kleedkamer in beslag nemen van de voetbalclub waarvan ik secretaris ben. Douche bij de hand en in de kantine kan ik ’s ochtends koffie of thee zetten. In de vriezer liggen tosti’s. Qua planning zou dat nog niet eens zo’n gekke optie zijn. De zomerstop dient zich aan, dus wekenlang volop privacy.

Een tentje opslaan op een van de grazige weilanden in of rond de Beemster. Prima hoor, ben dol op kamperen. Geen idee welk postadres ik dan moet opgeven, maar daar verzin ik wel wat op.

Zomaar wat ideetjes. De tijd dringt, de tips die ik na mijn vorige blog heb ontvangen – waarvoor mijn dank! -  hebben nog niets concreets opgeleverd, dus ik zal toch actie moeten ondernemen.

Hé, wacht. Wat zie ik op internet? In de gemeente Purmerend is rond de recente verkiezingen een plan gelanceerd om tijdelijke woningen te bouwen. De raad moest daar nog over beslissen, begrijp ik, maar daarna lijkt de berichtgeving op te houden.

Verkiezingsstunt? Plan van tafel geveegd? Of gaat het echt gebeuren? En zo ja, waar wachten we dan nog op?

Kom op! Timmeren!

Marcel van Stigt

0 Reacties op Noodwoning:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint