-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Poef

Het lijkt zo gemakkelijk, online een tot bed uitklapbare poef bestellen en thuis laten bezorgen. De realiteit is anders. 

Het zag er aanvankelijk veelbelovend uit. Ik had de praktische poef bij een internetwinkel besteld. Het was een krap weekje voor mijn trip naar Newcastle en ik heb mijn vakantieperiode netjes aan de winkel doorgegeven. Daar zouden ze rekening mee houden. En toen mijn poef een dag voor mijn vertrek nog niet was gearriveerd heb ik opnieuw mijn vakantieperiode doorgegeven. Geen probleem. De bezorging zou tot na mijn vakantie worden uitgesteld.

Groot was mijn verbijstering toen ik van vakantie terugkeerde. Tijdens mijn afwezigheid had drie keer een bezorger met het best zware pakket voor mijn dichte deur gestaan. En het wás al zo heet.

Maar even met de leverancier gebeld. Van mijn vakantie was daar niets bekend.

Uit mijn oren kringelde rook. 

De poef was bij het bedrijf - ik moet me inhouden om de naam niet te noemen - terugbezorgd en hij zou opnieuw mijn kant opkomen. 

Wel deze week graag, benadrukte ik beleefd, want vanaf volgende week moet ik weer werken en ben ik van vroeg tot laat niet thuis. Ja, daar zouden ze hun best voor doen.

Het is donderdagmiddag en nog geen spoor van mijn poef. De bezorger verwijst naar de meubelwinkel, de meubelwinkel verwijst naar de bezorger.

Ik denk zomaar dat dit niet meer goed komt. 

Marcel van Stigt

0 Reacties op Poef:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint