-
RSS

Recente posts

Verwarring
UWV
Familie
Close
Kattenkwaad

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kus

De mist maakte van Het Twiske een spook- en sprookjesachtig decor. Bomen vervaagden, dampflarden dreven over de sloten en de Schotse Hooglanders, vaste bewoners van het natuurgebied, werden vage contouren. Na drieën waren we vrolijk aan onze wandeling begonnen, twee uur later wandelden we nog steeds vrolijk rond, maar wel ernstig ver van de auto vandaan. Geen idee waar die stond, ook niet ongeveer.

Een trimmer maar even aangehouden. Of hij wist waar de parkeerplaats bij ingang 2 zich zou kunnen bevinden. Ja, dat wist hij. Helemaal terug moesten we, zeker 5 kilometer lopen. Hij wenste ons succes.

Het deerde ons niet. Maar de duisternis viel in en het zicht werd slechter. Nu geen smalle, spannende bospaadjes met onbekende bestemming meer inslaan, maar op de verharde weg blijven. Dat leek ons wel zo verstandig. Dan kwamen we bovendien wegwijzers tegen. 

De stilte om ons heen werd immens. We hoorden alleen nog geheimzinnig geritsel om ons heen, een enkele schrille kreet van een opfladderende vogel, soms een plons in het water. 

Na een halfuur bereikten we een parkeerplaats. Daar waren we  die middag eerder geweest, maar het was niet de parkeerplaats die we moesten hebben. Wel wisten we nu hoe we de auto konden terugvinden. Via een lang fietspad.

Het was nu volledig donker en we stapten stevig door. Ik legde spontaan mijn arm om haar schouders, drukte haar een beetje tegen me aan en zei dat ik haar leuk vond. Het was onze derde ontmoeting en het leek me een mooi moment om haar dat te vertellen. Ze sloeg op haar beurt haar arm om mijn middel en zei dat ze mij een leuke vent vond. 'Nou,' zei ik, 'dan mag ik je zeker wel een kus geven.'

Dat mocht. Graag zelfs.

Marcel van Stigt


2 Reacties op Kus:

Comments RSS
replica Sunglasses uk on zaterdag 30 maart 2019 5:28
Now this is hghly recommeded post for me.
Reageren op een reactie


webstagram on dinsdag 14 mei 2019 7:18
Nice to see great write up on your site yet again on organizing the car show events! I was looking for qualitative information on this subject .
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint