-
RSS

Recente posts

Kattenkwaad
Timing
Verhalen
Ballen
Veters

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Alfa-man

Een jonge vent, pet achterstevoren, leren jas, allerlei ijzerwaren door zijn hoofd geslagen, stapte in een geparkeerde zwarte Alfa Romeo en startte de motor om weg te rijden. Dat kon niet. Want precies naast hem stopte een oudere man met witte baard om zijn grijze Mitsubishi Spacestar te parkeren in het vrije plekje achter de Alfa Romeo. Dat kon evenmin, want achter hem kwamen onophoudelijk auto's aanrijden.

De luidsprekers in de Alfa stonden al in de bonkstand, de bestuurder trommelde driftig met zijn vingers op het stuur en wilde zeer graag wegstuiteren. De andere man keek hem aan met een blik van: 'Ja, sorry, ik wíl wel naar achteren, maar moet wachten tot alle auto’s voorbij zijn.'

Daar wilde de Alfa-man niet op wachten. Hij reed een stukje achteruit om zijn plek vrij te maken. De Mitsubishi-man deed precier hetzelfde, omdat er achter hem geen auto aankwam, en dus stonden ze weer naast elkaar. De Alfa-man maakte een gebaar waarmee hij wilde zeggen: Wat doe jij nou?

De Alfa-man reed weer naar voren en de andere man ook. Er kwamen weer veel auto’s aan. Alles begon daarmee opnieuw.

Met hoekige gebaren maakte de Alfa-man duidelijk dat hij weer naar achteren zou rijden, zodat de Mitsubishi-man op zijn plek zou kunnen staan, en voegde de daad bij het woord. De oudere man stak de auto naar voren in, maar zo is parkeren een stuk lastiger. Het lukte niet. Hij bleef schuin voor de Alfa Romeo staan.

De Alfa-man stond nu muurvast. Hij kon niet wegrijden, maar ook niet meer achteruit. Hij bonkte drie keer met zijn voorhoofd op het stuur.

Mijn 30 minuten spinning zaten erop en ik liep naar buiten, langs het tweetal. De Mitsubishi-man wist het even niet meer. De Alfa-man ook niet.

Later liep ik er weer langs om boodschappen te doen. Ze waren allebei weg. Er moet tijdens mijn afwezigheid iets zijn gebeurd, waardoor dit verkeersprobleem is opgelost, maar ik zal nooit weten wat.

Marcel van Stigt

1 Reactie op Alfa-man:

Comments RSS
occasion iwc montres on zaterdag 30 maart 2019 13:55
This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint