-
RSS

Recente posts

Verwarring
UWV
Familie
Close
Kattenkwaad

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Lullig

Het werd wat frisser op het strand en we besloten in te pakken en weg te wezen. Mijn vriendin zette jurk en bandhanddoek in om zich om te kleden en hield alle edele delen met de vingervlugheid van een goochelaar buiten het zicht. 

Maar toen moest ik nog. Mijn natte zwembroek moest uit en ik ben verre van handig. Ik besloot naast mijn vriendin op de badhanddoek te gaan zitten. Mijn linkerflank was daarmee afgedekt. Aan de rechterkant zette ik mijn rugtas in het zand. Zo, ook dat was geregeld. 

Op het moment dat er niet zoveel mensen rondliepen vouwde ik een kleine handdoek vanaf de achterkant om mijn bekken, stroopte mijn zwembroek vanaf dezelfde kant een stukje af en begon me af te drogen. 

Toen moest ik er echt aan geloven. Ik wurmde me uit mijn zwembroek, droogde mijn kruiswerk haastig af en en pakte mijn onderbroek. Ik had even niet op mijn omgeving gelet en dat had ik beter wel kunnen doen. Er naderden een stuk of acht tienermeisjes. Snel wilde ik mijn onderbroek aantrekken, maar dat ging hopeloos mis. Mijn rechter hiel bleef haken. En doordat mijn dijen nog wat vochtig waren, rolde mijn onderbroek net boven mijn knieën op, in plaats van dat hij daar kwam te zitten waar ik dat wilde. 

Ik was geklopt.

Ik liet me plat op mijn rug vallen, tilde mijn bekken een beetje op en begon mijn onderbroek wild naar boven te trekken. Maar die rolde nu helemaal op en kwam als een dik koord om mijn dijen te liggen.

De meisjes waren nu gevaarlijk dicht in de buurt. Bedek je zaakje met je handen! flitste het door mij heen. Maar dat leek me een wat eh... lullig gezicht. In plaats daarvan rolde ik me in één beweging op mijn buik, trok mijn onderbroek in een ultieme wanhoopspoging in één ruk omhoog, waardoor die bijna geheel in mijn bilnaad verdween, en hield mijn adem in. 

Het verwachte gegiechel bleef uit. Wel hoorde ik iets in de trant van 'Omg, die man draagt een string. Zó awkward!'. Maar toen waren ze gelukkig alweer voorbij.

Marcel van Stigt     

0 Reacties op Lullig:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint