-
RSS

Recente posts

Verwarring
UWV
Familie
Close
Kattenkwaad

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Klik

Vol verwachting liepen mijn kinderen en ik het dierenasiel in. Dat ik het vrijwel zonder omwegen precies op het afgesproken tijdstip had gevonden - als laatste automobilist van Nederland maak ik gebruik van Google Maps op mijn mobiel, maar evengoed raak ik het spoor regelmatig bijster - was een hoopvol voorteken.

Een medewerkster leidde ons naar de twee poezen die we op het oog hadden. Lang hebben we ze niet kunnen bekijken. De een schoot weg achter een krabpaal, de ander dook zijn hok in. We hebben ze niet meer teruggezien. En ja, dan is het toch lastig inschatten of hier sprake zou kunnen zijn van een match.

We hebben beleefd afscheid genomen en reden op goed geluk naar een ander asiel dat op onze route lag. Mijn dochter en zoon hadden op de site twee katten gezien die erg in de smaak vielen - vooral de kat die Marcel bleek te heten, maar dat zal dan wel een enorme vreetschuur zijn, vermoedde ik - en dus konden we er een gericht bezoek van maken. 

Op de bonnefooi een dierenasiel binnenwandelen - het kán wel, maar het is niet zo dat iedereen het werk meteen neerlegt en tijd voor je maakt. Dat leert tenminste de ervaring. Het was al bijna sluitingstijd en van een rondleiding is het niet gekomen.

Thuis zag ik nog een oproep op Facebook. Met spoed nieuw onderkomen gezocht voor twee katten. Heel lief duo, maar vooral oud. Dat leek me niet ideaal. Mijn dochter vond dat in al haar wijsheid ook. 'Houden we net van ze, gaan ze misschien dood,'zei ze. Zit wat in.

De kattenwens hebben we nu even geparkeerd. We gaan later met beleid verder zoeken. Liever even wachten op de ultieme klik dan overhaast toeslaan en een eh... kat in de zak kopen.

Marcel van Stigt      

1 Reactie op Klik:

Comments RSS
Massey on dinsdag 23 juli 2019 20:58
DUМPS PIN CHINA/USA/CANADA ONLINE SHOP - DUMPS 101 Track1 Track2 PIN. - DUMPS 201 Trɑck1 Track2 Track3 PIN. - Daiⅼy update. - Lowst prices ɑt a stuff of such quality. 100% GUARANᎢEE https://cardsell.org/
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint