-
RSS

Recente posts

Bont
Golf
Visitekaartjes
Intocht
Stil

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Timing

Mijn eerste week bij Rodi Media zit erop. Ik kijk er met een meer dan tevreden gevoel op terug. Prettige sfeer en dito collega's, van wie ik er een paar nog ken uit mijn vroegere periode bij een krantenuitgeverij, een kantoor waar ik niet met een pasje maar gewoon met een sleutel binnen kan lopen en op de derde dag meteen een heerlijk interview.

Na mijn scheiding en gedwongen huisverkoop nam ik het besluit mijn leven zo leuk mogelijk te maken en daar volop van te genieten. Sindsdien valt er van alles op het juiste moment op zijn plek. Ik vond in Purmerend achtereenvolgens een droomwoning, een droomvrouw en een droombaan.
 
Was dit alles voorbestemd? Of had ik het op eigen kracht gecreëerd? Mijn overtuiging: niet het een of het ander, maar allebei, tegelijk. Kwestie van meegaan met de stroom en de ingevingen die opkomen volgen.

Vrijdagavond nam ik met mijn vriendin deel aan een excursie van het IVN in Purmerend, een sympathieke club van natuurliefhebbers. Terwijl de duisternis én regenbuien over ons neerdaalden, struinden we door het natte gras, op zoek naar vleermuizen, uilen en nachtvlinders.

Eerlijk gezegd had ik ook graag languit op de bank naar Duitsland-Nederland willen kijken, maar deze trip wilde ik toch niet missen.

Eenmaal thuis zette ik meteen de tv aan, nog voordat ik mijn doorweekte jas uittrok. Net toen ik mezelf had geïnstalleerd scoorde Nederland de gelijkmaker en ontspon zich een boeiende krachtmeting. Oranje won met 2-4. En ik heb toch maar mooi alle doelpunten gezien.

Marcel van Stigt   


1 Reactie op Timing:

Comments RSS
Lording on woensdag 11 september 2019 22:10
I'll right away clutch your rss as I can't to find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me understand in order that I may subscribe. Thanks. I’ll right away grab your rss as I can’t in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please allow me recognise so that I may subscribe. Thanks. It’s perfect time to make a few plans for the future and it’s time to be happy. I have read this publish and if I may just I wish to suggest you few fascinating things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to learn even more issues about it! http://car.com
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint