-
RSS

Recente posts

Stil
I.M.
AH-erlebnis
Pensioen
Verwarring

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

UWV

Ik heb vanaf het voorjaar van 2012 tot het najaar van 2015 het bestaan geleid dat veel 50-plussers kennen: het bestaan van een werkloze die steeds wanhopiger wordt omdat het niet lukt werk te vinden.

Na een zonnige start - ik stond op de eerste dag van de lente op straat en keek vol enthousiasme de toekomst in - pakten zich boven mijn hoofd wolken samen die eerst nog grijs waren, maar gaandeweg in dreigend zwart veranderden.

Het is allemaal goedgekomen. Ik haalde op de social media een sollicitatiestunt uit die goed was voor 9300 likes op Facebook, talloze telefoontjes, een televisieoptreden en - niet onbelangrijk - een baan bij NCOI Opleidingen. 

Dat laatste gebeurde exact vier jaar geleden.

Op uitnodiging van UWV, waarvan ik onvrijwillig lid ben geweest, vatte ik toen mijn bevindingen in een blog. Dat is bij deze instantie kennelijk blijven hangen. Ze heeft me vorige week gevraagd om mee te werken aan een webinar dat is bedoeld om werkzoekenden te inspireren.

Ik heb direct Ja gezegd - tegenwoordig een automatisme, want ik zeg eigenlijk alleen nog maar Nee tegen energieleveranciers die mij ongevraagd bellen.

Binnenkort maak ik kennis met de makers van het webinar. Ik heb er veel zin in. Als ik ook maar één werkzoekende duidelijk kan maken waar in mijn ogen de sleutel ligt om werk te vinden zal mij dat veel voldoening geven.

Marcel van Stigt 

0 Reacties op UWV:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint