-

Uw levensverhaal als blijvende herinnering


‘Hè, opa, vertel nog eens over uw schooltijd’. Of: ‘Ma, je hebt zoveel meegemaakt in de oorlog. Waarom schrijf je dat niet eens op?’

Komt u dit bekend voor? Vast wel. Ook uw kinderen en kleinkinderen zullen regelmatig aan uw lippen hangen als u over vroeger vertelt. U zou er zelfs graag een boek over willen schrijven. Want er komt een moment dat u er niet meer bent. En is het dan niet vreselijk jammer dat al die mooie verhalen verloren gaan?


Maar ja, denkt u dan, hoe moet ik mijn levensverhaal op papier zetten?

Wel, dat hoeft u helemaal niet zelf te doen.


Ik schrijf uw levensverhaal

Wilt u uw levensverhaal laten vastleggen zodat het bewaard blijft voor uw kinderen, kleinkinderen en zelfs de generaties die daarna komen? Neemt u dan contact met mij op. Want ik ben u hiermee graag van dienst.

Ik ben Marcel van Stigt uit Purmerend en heb van het schrijven van levensverhalen mijn specialiteit gemaakt. Ik kom bij u thuis, of bezoek u op een andere locatie, en teken uw verhaal op. Dat doe ik aan de hand van een aantal vraaggesprekken.


En aan het eind van de rit staat uw levensverhaal op papier

Uw verhaal. In heldere, prettig leesbare taal. Desgewenst in de vorm van een boek. Met foto’s en documenten die u zelf hebt uitgekozen.
 
 
Dan heeft u een uniek, waardevol product in handen 
 

Met uw levensverhaal of autobiografie krijgen uw nabestaanden een uniek, blijvend en waardevol product in handen. Het verhaal over uw leven. 


Ook leuk als cadeau...

Een levensverhaal doet het ook goed als cadeau. Aan opa die 80 jaar wordt. Of aan ouders die 65 jaar zijn getrouwd. Hoogst  origineel en zeer waardevol. Echt een mooie verrassing voor de hoofdpersoon of hoofdpersonen.  


 
‘De Tweede Wereldoorlog staat me nog helder bij. Het was winter en het was heel erg koud. We hadden een gebrek aan hout om te stoken en liepen naar het Vliegenbos om brandhout te halen. Ik was een meisje van amper 3 jaar en ging een keer met mijn ouders mee. Op kleine klompjes volgde ik ze. We werden echter gesnapt door enkele Duitsers. Die kwamen meteen achter ons aan. We moesten rennen. De sneeuw pakte zich samen onder mijn klompjes en ik moest vaak stoppen om het ervan af te schudden. Niemand keek naar me om. Niemand dacht: is ze er nog? Niemand nam me op zijn schouders. Ik moest alles alleen doen. Tot dat besef, dat ik alles alleen moet doen, ben ik later gekomen. Het is me weer eens gebeurd toen mijn ouders en zus kort na elkaar overleden. Ik was inmiddels 36 jaar. Net op dat moment maakte mijn vriend het uit. Mijn laatste strohalm viel weg. Ik stond weer alleen.’
 
 
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 
 
Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak met me voor een kennismakingsgesprek. Dat is gratis en geheel vrijblijvend. Stuur een mail naar levensverhalen@marcelvanstigt.nl of bel me op 06-19475058.
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint